• Organische meststoffen 
  • Wij bezorgen door heel Nederland
  • Pottenbakkersstraat 9, 8601WS, Sneek
  • 0515-412067 maandag tot vrijdag beschikbaar

Kippenmestkorrels Fertisol 30 x 25kg - 750KG

Kippenmestkorrel kopen?

Kippenmestkorrels worden gebruikt in de uitgebalanceerde landbouw, groente, fruitteelt, bloemen en gazon.  Kippenmestkorrels bevatten een hoge concentratie aan organische stoffen. Deze organische stoffen worden gemakkelijk opgenomen door de bodem en stimuleren de wortelvorming van planten. Ook bevorderen ze de biodiversiteit in de bodem. 

Fertisol Kipmestkorrel 30 x 25 kg 

FERTISOL is 100% natuurlijk, heeft een gemiddelde N-P-K gehalte van 4-3-3 en bevat 62% organische stof. Daarnaast bevat de meststof 1,3% Magnesium, 10% Calcium, diverse sporenelementen, huminezuren en fulvinezuren. GEURARM

100% natuurlijke meststof
Voor het telen van gewassen is een gezonde bodem van onschatbare waarde. Hierom is het belangrijk de bodem te blijven voeden en in topconditie te behouden. Met FERTISOL worden op duurzame wijze organische stof en andere voedingsstoffen in de bodem gebracht. FERTISOL is een 100% organische meststof en geproduceerd middels een biologisch composteerproces. De grondstof is dierlijke mest, wat wordt gecomposteerd tot een organische meststof. Daarna wordt er een GEURARME korrel van geproduceerd.

Structuur en vruchtbaarheid
De organische stof in FERTISOL zorgt voor een luchtige bodemstructuur, waardoor gewassen makkelijker dieper kunnen wortelen. Daarnaast verbetert het de bodemstructuur en –vruchtbaarheid. FERTISOL zorgt ook voor een evenwichtig bodemleven met een rijke toevoeging van hoge gehalten stikstof, fosfaat, kali en andere elementen zoals magnesium, calcium en sporenelementen. Universele organische meststof die voornamelijk wordt gebruikt in de tuinbouw, glastuinbouw, groenteteelt, fruitteelt en akkerbouw, maar de mestkorrels zijn tevens geschikt als tuinmeststof voor siertuinen, voor gazons, moestuin, fruit, rozen, bol- en knolgewassen..

Vochtopnemend vermogen
De organische mestkorrels hebben een hoog vochtopnemend vermogen en kunnen tot wel 3x hun eigen gewicht in vocht opnemen. In een schrale bodem gaat vocht (regen) snel verloren, omdat het wegspoelt of verdampt. De FERTISOL mestkorrels voorkomen dat water verspild wordt, omdat de korrel het water vasthoudt. Door het uitstrooien van de korrels wordt het organisch stofgehalte in een bodem op peil gebracht. Hierdoor wordt minder water verspild en daarmee bespaard op het waterverbruik.

Ideale NPK 4-3-3 + 1.3 MgO
100% Organisch
Hoog humusgehalte
Vochtopnemend vermogen tot 3 maal eigen gewicht
Verbetert bodemstructuur en pH
Volledig kiemvrij: geen onkruid
Minimale uitspoeling van minerale elementen door de organische binding.
Met calcium, magnesium, en sporenelementen
Constante voedingsstroom door 'slow release' (vertraagde afgifte van voedingsstoffen)
Toepasbaar voor elke grondsoort, in elk jaargetijde, behalve bij vorst in de grond.


Fertisol Organische mestkorrels:
N 4%
P2O5 3%
K2O 3%
Mg 1%

Dosering:
Gazon: 1 kg op 5-10 m²
Siertuin: 1 kg op 5-8 m²
Moestuin: 1 kg op 5-8 m²

Verpakkingseenheid: pallet 30 x 25 kg

Kippenmestkorrel kopen?

Kippenmestkorrels worden gebruikt in de uitgebalanceerde landbouw, groente, fruitteelt, bloemen en gazon.  Kippenmestkorrels bevatten een hoge concentratie aan organische stoffen. Deze organische stoffen worden gemakkelijk opgenomen door de bodem en stimuleren de wortelvorming van planten. Ook bevorderen ze de biodiversiteit in de bodem. 

Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan